Noční soutěž Nové Bránice

03.07.2017 14:47

V pátek 30.6.2017 se naše děti těšili na noční soutěž, která se konala v Nových Bránicích od 18 hodiny. Takovýto druh soutěže není úplně častým a pro mnohé starší žáky se jednalo o poslední soutěž v této kategorii a tak si ji chtěli především pořádně užít. 

A to se jim povedlo nejlíp, jak mohlo. První štafeta se sice moc nazadařila, kdy na 3.úseku spadl minimax. Kvůli nerovnému podkladu se toto stalo nemalému počtu soutěžících. Druhá štafeta však měla štěstí a stala se tak první nejlepší. Požární útok se konal až za tmy, ale bylo vidět, že vše krásně klaplo a s krásným časem pod 15 vteřin si tak naše družstvo starších žáků zaručilo konečné vítezství.

Této soutěže se účastnili i naši mladší žáci. Většina z nich jsou v hasičském sportu nováčky a polovina družstva nedosahuje ani výšky 130 cm. O to víc si vážíme umístění, které je co nejdále od místa posledního. Štafetu jsme obměnili a tak se stala tou nejlepší v kategorii. V požárním útoku byly udělány také malé změny na pozicích a tak to pro nás bylo spíše cvičení na vodu. Čas byl slušný, něco málo přes 24 vteřin. Mladší žáci tak měli radost z 5.místa z 12ti družstev.

 

Gratulujeme a na všechny jsme moc pyšní!!! Trenérům patří velké díky.

—————

Zpět